Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

 

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα του αντιστρατήγου ε.α. της Πυροσβεστικής, Ανδριανού Γκουρμπάτση, σημαντική αύξηση παρουσιάζουν φέτος οι θάνατοι από αστικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Αυξήθηκε ο αριθμός των πυρκαγιών σε σπίτια σε ποσοστό 82,8% με τον μέσο αριθμό των θανάτων να φτανει στο 55,2% σε σχέση με το μέσο ετήσιο αριθμό θανάτων της τελευταίας δεκαετίας. ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΝΙΑ. Η κυρία Τσιμπογιάννη Παναγιώτα , Διευθύντρια Γραφείου του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μιλάει για το αρνητικό ρεκορ των αστικών πυρκαγιών και επιρρίπτει τις πολιτικές ευθύνες στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την Έλενα Γκίκα. ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : tsimpogiannipanagiota@gmail.com – 697 184 2392

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΝ.Φ.Ι.Α.: ΤΟ ‘’ΧΑΡΑΤΣΙ’’ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ